DE POËZIE
VAN
KLAAS GUBBELS

Klaas Gubbels

drinkers

contact met webmaster

 

 


Galeries

Voor een overzicht van galeries in Nederland zie Galeries.nl. Ook is hier op kunstenaar te zoeken met daarbij een overzicht van komende, huidige en voorbije exposities. Op deze site staat erg veel actuele informatie.
Van de belangrijkste galeries die regelmatig exposities met werk van Klaas Gubbels organiseren of die werk van hem in stock hebben, hieronder een directe link:

 

Livingstone Gallery, Den Haag

Anna Paulownastraat 70-a/b, Den Haag, tel. 070-3609428
e-mail livingstone_gallery@yahoo.com web: Livingstone Gallery
Sinds 1998 exposeert Livingstone Gallery nieuw, origineel werk van Klaas Gubbels. Vertegenwoordigt Gubbels regelmatig op kunstbeurzen als Art Amsterdam en Art Rotterdam. Livingstone is uitgever van een brochure over Gubbels (Tables Sauvages) en is mede-uitgever van het boek De Voortgang.

opening bij Livingstone Jeroen spreekt   
Opening in 2014. Jeroen spreekt.


Galerie InDruk, Den Bosch

Lange Putstraat 15-17, Den Bosch, tel. 06-10191191,
info@galerie-indruk.nl | www.galerie-indruk.nl
Openingstijden: zaterdag: 11.00-17.00 uur en op afspraak.
Galerie InDruk is al meer dan 20 jaar gevestigd in Den Bosch en ligt tussen het Noordbrabants Museum en de Sint-Jan in. InDruk heeft veel werk van Klaas Gubbels in huis (schilderijen, brons, grafiek) 

InDruk Interieur
Galerie InDruk, Den Bosch

Galerie christian Ouwens

Eendrachtsweg 20, 3012 LB Rotterdam, tel. 0654765042
Openingstijden: donderdag t/m zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur of op afspraak. bureau@christianouwens.nl | https://www.christianouwens.nl

De galerie is gelegen aan de Eendrachtsweg 20, tegenover het Museumpark (Boijmans van Beuningen, Chabot, Het Nieuwe Instituut, Kunsthal, Sonneveld Huis en het nieuw te bouwen Collectiegebouw).

ouwens

 

 

top pagina